22 juli, 81.2kg, promenad, beachvolley

Idag stod vågen på 81.2kg (upp 0.5kg jämfört med igår).

Varit sliten hela dagen till följd av gårdagens party.

Vilopuls och Maxpuls samt träningsmål

Nu under kvällen uppdaterade jag min Funbeat sida och min bloggsida med mina träningsmål. Bland annat så har jag som mål att klara 5km på under 20 min (22:13 som bäst hittills), klara 10 km på under 43 minuter (44:31 som bäst hittills), klara halvmaraton (21.1km) på under 2 timmar (har som längst sprungit ca 16km). På sikt vill jag fixa halvmaraton på 1h30minuter men tills dess kan det kanske ta ett tag. Får göra ett reviderat mål när jag lyckas med distansen första gången och när jag klarat 2timmarsgränsen.

Jag läste även på om maxpuls kontra vilopuls och tog därför på mig pulsbandet och vilade lite för att se vilket lägstavärde den uppgav. Som lägst var den på 50 slag i minuten.

Motion

Promenad till Långö, 20 minuter. Endomondo sa 15minuter men jag tror den slutade fungera på Willys.

Beachvolley 3h. Först ett set till 21 tillsammans med Jennifer mot Caroline och Martin (ingen jag kände). Förlust dock. Därefter spelade jag kortmatcher med några kompisar. Först förlust tillsammans med Daniel mot 2 andra. Sen 3 vinster och en förlust tillsammans med PO, grymt kul :). Sen matpaus följt av 2 set i spel fyra mot 4 och sen ett set i spel 3 mot 2. En bra dag, dock trött och sliten nu efteråt.

Kost

Frukost: Havregrynsgröt med hallonsylt, ingefära och kanel

Lunch: Kebabrulle, fanta lemon

Middag: 2 rostebröd med keso och ingefärsmarmelad, apelsinjuice

Övrigt: Clementin, apelsinjuice, celsius, 1 Magnus Infinity glass

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *