14 oktober, 82.5kg, brunch Scandic, fika med Green Teens, bio Ted

Idag stod vågen på 82.5kg (upp 0.4kg sedan igår)

Brunch

Dagen började kl 12 med brunch på Scandic med några kompisar. Rekommenderar följande kombination: pannkaka med skagenröra, bacon och brieost. Mums!

Fika med Green Teens

Fick tips från en kompis att Green Teens bjöd in på fika och att alla var välkomna. De blev dock väldigt förvånade av att se oss när vi kom dit :). Man kan säga att vi höjde medelåldern. Fikan var inte bara en fika utan hade mer stuket av nätverkssträff för unga entreprenörer. Hade iaf lite goda råd och tips då jag hade relevant erfarenhet och stött på många av de problem de börjat tampas med nu iochmed mitt egna enskilda företag samt vårt aktiebolag (som först var ett handelsbolag). Samt, chokladbollarna var riktigt goda :).

Vill du veta mer om Green Teens och lite av det som diskuterades så kan du kolla vidare här: www.livegreen.se, www.takeaction.nu, www.greenteens.se

Bio: Ted

Därefter blev det bio, Ted. En väldigt sjuk film (sjuk humor). Rekommenderar inte föräldrar att ta med sina barn på den.

Kost

Brunch: scandic – fralla, brie, smör, ost, tomat, paprika, skagenröra, vattenmelon, blodapelsin, ananas, västerbottenost-paj, pannkakor, cupcakes och andra bakelser/kakor, kaffe, apelsinjuice, äppeljuice, bacon, omelett)

Middag: 1cheeseburgare

Övrigt: 1 clementin, 1 fralla med ost och skinka, 2 chokladbollar, popcorn, coca cola,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *