16 november, 83kg, kolhydratladdning?

Idag stod vågen på 83kg (upp 0.2kg sedan igår)

Att springa Jämjöhalvan eller inte?

När jag gick på Maxi idag så läste jag igenom de två gamla blogginläggen då jag sprang halvmaraton tidigare för att se vad jag kände då, vad jag åt samma dag och vilken vikt jag hade… Funderar fortfarande på om jag ska springa Jämjöhalvan imorrn eller inte. Kollade sen vad jag åt dagen innan och körde därefter till Max och köpte en Triple Cheese så nu har jag kolhydratladdat iaf. Imorrnkväll är det iaf Swing De Luxe i Växjö, dvs dansa Lindy Hop :). Undrar om 21km löpning är en bra uppvärmning inför det eller inte.

Kost

Frukost: Flingor med mjölk, yoghurt

Lunch: Loginnbuffe: kycklingfile, ris, räksoppa, bearnaisesås, potatisgratäng

Middag: Max triple cheese, pommes, coca cola, vitlöksdip

Övrigt: Whey-80 päron vanilj

One thought on “16 november, 83kg, kolhydratladdning?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *