28 november, 82.4kg, Plankan-utmaning

Idag stod vågen på 82.4kg (oförändrat med igår)

Motion

Kvällsplankan 1min42sek. Provade att göra plankan på kvällen då jag såg att jag var med i listan på utmanare på Formcykels blogg. Bakgrund: Karla länkade till bloggen jag nämnde och där gjorde en tjej plankan (fast uppochner pga att telefonen låg fel) och så gick det en katt förbi lite emellanåt. Hur kul som helst. I inlägget så utmanade hon andra att göra plankan och jag skrev ett inlägg om att jag skulle prova iaf innan jag antog utmaningen. Idag såg jag att jag var med i listan över utmanare så då var det lika bra att köra. Det roliga: det är en mätbar sak! Dvs jag kan göra diagram över det 🙂 Sweet!

Kost

Frukost: Fil med muzli och nötter, kanel och ingefära

Lunch: Big tasty bacon, pommes, citrus

Middag: kycklingbacon toast med sallad och currydressing

Övrigt: pepparkaksglass med paranötter och pistagemandel

One thought on “28 november, 82.4kg, Plankan-utmaning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *