29 november, 81.4kg, KHK-Djurgården 5-2

Idag stod vågen på 81.4kg (ner 1kg sedan igår)

KHK-Djurgården 5-2

Inför en fullsatt Telenor Arena Karlskrona så gjorde KHK stordåd genom att besegra Djurgården. 5 minuter in i matchen loggade jag in på Unibet och satsade en hundralapp på KHK vinst, till 5.3 gånger pengarna. Första perioden mållös men vi slet och spelade bra. I andra perioden lossnade det rejält med 5-0 :). Fantastiskt spel och slit. I sista perioden lyckades Djurgården göra två mål och matchen slutade 5-2. Superbra jobbat KHK!

KHK-Djurgården 5-2

Det är vi som är KHK

Kost

Frukost: Fil med muzli och nötter, kanel och ingefära

Lunch: Loginnbuffe: fisksoppa, kåldolmar etc

Middag: hamburgare, pommes, mineralvatten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *