26 juli, Herräng here I come

Gött, nu börjar semestern och den börjar med Herräng Dance Camp week 5 där jag ska gå lindy hop kurs Intermediate-Advanced (4 året på den nivån, 6 året på Herräng).

Hoppas vi ses på Aspö den 10 augusti för då blir det prova på kurs i Lindy Hop och gillar man det kan man dansa hela den kvällen och sen grilla med massa trevliga dansare och sen dansa igen fast på Dragsö den 11 augusti. En bra helg helt enkelt :).

Det blir en bra uppvärmning inför Lindy Hop nybörjarkurs som drar igång i början av september. Jag och Matilda ska vara instruktörer och det ska bli superkul! 16 anmälda hittills, en hel del följare på kö så det gäller att snabba er med anmälningarna. Jämna par antas direkt, likaså förare som anmäler sig själv och då antas även en följare som står i kö. Det finns plats för 30 personer så jag säger som Gunde, Skynda skynda!

Hoppas vi ses på dansgolven i höst!

 
För er som undrar hur lindy hop ser ut, så ges här några smakprov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *