21 december 79.8kg, kebabrulle, ostkaka, Sherlock Holmes 2, löpning hem

Imorse stod vågen på 79.8kg (upp 0.1kg jämfört med igår).

Kost

Frukost: osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar, 3 knäckebröd med smör, keso (4 sorters lök), 2 kalkonbröstskinka

Lunch: kebabrulle från pastavagnen (det är ju onsdag, kebabdjurets dag).

Middag: osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar, glycoslim(choklad)-lättmjölk-frusna hallon, blåbär

Övrigt: 3 twix, något annat godis, 10 bounty, naturgodis, 60 gram mörk choklad (apelsin), 1 loka. Onsdagsfika på jobbet: ostkaka med grädde och sylt (så gott!!).

Onsdagsfika

Ostkaka med sylt och grädde

På kvällen blev det bio med två tjejkompisar, Sherlock Holmes 2, riktigt bra. Såg också massa trailers för kommande filmer man vill se, Hamilton, Journey to Mysterious Island och sen nån scifi/rymdmonster som anfaller men jag kommer ej ihåg titeln.

Bestämde mig för att springa från Hoglandspark till lägenheten iochmed att jag ätit för mycket gott idag och för att jag hade lite energiöverflöd. Kändes bra och jag höll uppe ett OK tempo hela vägen och kunde öka takten lite i uppförsbackarna. Nice att springa om kvällen trots temperaturen.. Det var alldeles för länge sen… Borde ut och springa oftare. Är sjukt imponerad av kompisen som anmält sig till Vansbro Triathlon 2012 och Ironman Kalmar 2012. Mitt mål i de banorna kanske får bli att klara av milen på 60 minuter… Kanske dags att definiera ett nytt mål nu när jag nått mitt Beach december 2011 mål (dvs att gå ner till 80 kg till december 2011 när jag utgick från ca 90 kg i början av oktober). Det kommer nog en ny undersida där jag sätter upp mina mål som jag vill uppnå och när jag vill uppnå dem. Det är alltid bra att ha en sporre och ett mål att jobba efter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *