22 december, 79.8kg, morgonlöpning, julklappshopping, volleyboll

Imorse stod vågen på 79.8 kg (samma som igår).

Kost

Frukost: osolean-vatten, 2 advanced ambrotose kapslar, (paus för löpning) 3 knäckebröd med smör, keso (4 sorters lök), 2 kalkonbröstskinka, 1 festis päron.

Lunch: nyponsoppa med 3 skorpor och start muzli.

Middag: tikka masala (felix), julmust.

Övrigt: 1 clementin, lite cashewnötter, några aladdin mörk-bitar, julmust, 3 ballerinakex, 1 kanelbulle. Hade stort sötsug på kvällen, inte bra.

Motion:

Efter att jag startat två tvättmaskiner så begav jag mig iväg på en löparrunda mellan 7:56 och 8:28. Uppskattar sträckan till 5.54km. Då GPSen i telefonen aldrig kom igång så har jag fått plotta sträckan jag sprang manuellt i runkeeper så det kan ha blivit lite fel. 5:42min/km var medelhastigheten enligt den sträcka jag matade in vilket jag är nöjd med. Kändes dock inte som jag sprang så snabbt.

På kvällen blev det beachvolleybollträning inomhus då vi spelade 2 mot 3 spel.

Övrigt:

Har idag handlat julklappar och fixat en del på min checklista. 33 ocheckade rutor hade jag imorse. Jag har fixat 9 av dem idag så 24 stycken kvar…

Har även vunnit en biobiljett i Contribes julquiz 🙂

 

2 thoughts on “22 december, 79.8kg, morgonlöpning, julklappshopping, volleyboll

  1. Tjo! Bra jobbat! 5:40-tempo är ett väldigt trevligt tempo att ligga i även längre distanser. Försök känna det i ryggmärgen och sen är det bara att öka distansen efter hand. =)

    • Mmm målet var att komma 5 km denna gången, drygt bara att GPS-en inte fungerade :(.. Vill jobba mig upp emot milen på en timme nämligen.. Så jag får väl sikta på 6km nästa gång det känns bra i kroppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *