3 februari, 78.2 kg All time low, fredag, sushi, lindy hop

Idag stod vågen på 78.2kg, ner 1 kg jämfört med igår morse. Sweet! :). Undrar om detta är AB-testet med Skyr som funkar såpass bra. Blir att försöka äta och motionera likadant med start imorrn söndag med enda undantaget att undvika Skyr söndag-lördag.

Sushi-fest med Lindy Hop

På kvällen blev det Sushi-fest hos en kompis. Han hade köpt in alla ingredienserna och sen hjälptes vi åt att laga till det. Mitt bidrag sträckte sig dock till att röra om i vinäger/sockerlösningen och sen hälla ner det i riset och blanda ut det. Samt att fotografera alla läckerheter under tiden de rullades och förbereddes såklart. Ett mycket viktigt uppdrag.

Hemlagad Sushi

Hemlagad Sushi

Efter maten röjde vi vardagsrumsgolvet och dansade Lindy Hop. Därefter körde vi lite grundkurs för de som inte dansat det tidigare, himla roligt och de verkade sugna på att lära sig mer :). Blev även någon buggdans också :). Jag skippade dock utgången vid 01.30 och körde hemåt istället. En himla trevlig kväll :). Nästa vecka blir det delvis samma gäng och då tänkte jag ha en Jokk bärdryckskväll, det ska bli smarrigt. 🙂

Kost

Frukost: Osolean-vatten, 1 fralla med skinka, ost, apelsinmarmelad

Lunch: Gyrosrulle med stark sås och vitlök

Middag: 1 cheeseburgare (Max, riktigt god!). Massa hemgjorda sushibitar (sushiris, lax, tonfisk, ål, gurka, morot, avokado, wasabi, soya, ingefära). 4 gräddbullar (ca), nachochips.

Övrigt: 4 kardemummakakor, 2 chokladkakor, 1 Skyr Jordgubb, naturgodis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *